E-mail:applied_math@ukr.net

Пошук по сайту Телефон: +38 (044) 408-92-07

ЧОТИРНАДЦЯТА МІЖНАРОДНА ВІДКРИТА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА З ПРОГРАМУВАННЯ ІМЕНІ С.О.ЛЕБЕДЄВА ТА В.М.ГЛУШКОВА KPI - OPEN



З 1 по 5 липня на базі національного технічного університету "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" була проведена ЧОТИРНАДЦЯТА МІЖНАРОДНА ВІДКРИТА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА
З ПРОГРАМУВАННЯ ІМЕНІ С.О.ЛЕБЕДЄВА ТА В.М.ГЛУШКОВА, де студенти нашої кафедри мали змогу позмагатися з колегами зі всього світу у мистецтві програмування. Основна мета проведення олімпіади - це привернення уваги суспільства до інтелектуальних змагань серед студентів, популяризація інтелектуального розвитку та роботи в команді, підвищення професійного рівня молодих фахівців, розвиток міжвузівських зв'язків, а також налагодження особистих контактів між студентами різних міст і країн. У той же час, IT-компанії, які приєднуються до проведення олімпіади, отримують відмінний шанс знайти нових співробітників серед кращих з кращих.    

Також закріпилася практика проведення разом з олімпіадою презентацій, семінарів і лекцій, на яких фахівці IT-компаній діляться своїм практичним досвідом і знаннями, а також знайомлять молодих програмістів із завданнями, які стоять перед індустрією на даному етапі.

За роки проведення Олімпіади, проект підтримали компанії: ABBYY, APC by Schneider Electric, ASUS, ATI, BMS Consulting, Brain Basket Foundation, Ciklum, Delta Bank, EPAM, GIGABYTE Technology Co. Ltd., GlobalLogic, Infopulse, ITVDN, Kaspersky Lab, Kvazar-Micro, Lenovo, MacPaw, Master Class, Microsoft, nanoVo sp. z o.o., Netcracker, OCZ Technology Group Inc., ORO Inc., Pocketbook, Sea Sonic Electronics Co. Ltd., SimCorp, Sitronics, SoftElegance, Sony, WebMoney, Western Digital, Wnet.  

ОЛІМПІАДА KPI-OPEN - ОДНЕ З НАЙБІЛЬШИХ ОЧНИХ ЗМАГАНЬ З ПРОГРАМУВАННЯ В СВІТІ.