E-mail:applied_math@ukr.net

Пошук по сайту Телефон: +38 (044) 408-92-07

Анонс дипломних робіт. Частина 4



Костя Грінченко. Я цікавлюся криптологією та люблю різні головоломки. Тема мого диплому "Автоматизація супроводу цільового об'єкту безпілотним повітряним судном". Суть полягає в тому, що на борту дрону знаходиться raspberry pi підключена до відеокамери та автопілоту pixhawk. Відео транслюється на ноутбук, що знаходиться на землі. Після того, як на ноутбуці буде вибрано об'єкт, для спостереження, - дрон буде слідувати за ним самостійно.

Салов Артур . З дитинства захоплююсь футболом та люблю проводити час у колі друзів. Не можу жити без музики, часто співаю сам.
Тема дипломної роботи: "Автоматизація топологічної класифікації згорток кусково-неперервних функцій". Метою роботи є: створити автоматизовану систему для перевірки топологічної еквівалентності згорток. Дана система буде корисна для оброблення сигналів.

Кропенко Дмитро. Захоплююся комп'ютерами з дитинства. Полюбляю футуризм та кіберпанк. Серед хобі - малювати, граю на скрипці.
Тема диплому : "Захищений бездротовий зв'язок для низькошвидкісних периферійних пристроїв".
Описав та дослідив новий захищений протокол для бездротової клавіатури та миші.Це допоможе виробникам використати напрацювання для удешевлення та пришвидшення розробки нових пристроїв. Proof-of-Concept реалізовано на базі мікроконтролерів.